Home / bajabikes.eu

Bajabikes.eu November 2020 Coupon Codes

Online Shop Bajabikes.eu has 12 available coupons code, Save up to 10% Off coupon, Coupons codes are well-loved by shoppers everywhere and a good coupon code can entice savvy shoppers to shop more at stores, our best coupons every week!

Expired Coupon Codes (These have expired, they may be still work)

Baja Bikes is biedt de leukste fietstours aan met lokale gids enlaat je 3 uurt de mooiste highlights van de stad zien. Fietsen in Bangkokis echt een must! Profiteer van van de speciale korting en krijg inDecember en Januari 5% korting op een fietstour in Bangkok

Expires: 01-31-2018

BKOBB0470

Like coupon?

Maak kennis met de Portugese hoofdstad op een oer Nederlandse manier. Baja Bikes biedt al jaren lang de leukste fietstours aan, zo ook in Lissabon!Fietsen in Lissabon is dé manier om deze geweldige stad te ontdekken. Baja Bikes laat jou in 4 uur de mooiste plekjes van Lissabon zien, inclusief een lokale snack en drankje. Fiets langs de prachtige Taag en eindig in het mooie Belem! Deze fietstour is een must-go tijdens je bezoek aan Lissabon. Profiteer nu van een lekkere korting en krijg vijf dagen lang 5% korting op je fietstour! Gebruik bij het boeken op de volgende kortingscode: LisBB0466 (geldig t/m 30-11)

Expires: 11-30-2017

LisBB0466

Like coupon?

In Nederland is het inmiddels aardig fris geworden, maar wist je dat de zomer nu pas begint in Buenos Aires. Ben jij de winter helemaal zat of heb je toevallig al plannen om naar Buenos Aires te gaan? Ontdek deze Argentijnse hoofdstad nu in 3 uurtjes met een Nederlandse gids via Baja Bikes. De ervaren gids laat je de must-see highlights zien zoals Plaza de Mayo (het plein van de dwaze moeders) of wat dacht je van het nieuwe Buenos Aires Puerto Madero met tal van futuristische gebouwen! Ontdek het allemaal tijdens één van de tours van Baja Bikes. Profiteer nu van een lekker zomerse korting en krijg 5 dagen lang 5% korting op een boeking in Buenos Aires. Gebruik tijdens het boeken op de volgende kortingscode: BaiBB0457 (geldig t/m 25-11-2017).

Expires: 11-25-2017

BaiBB0457

Like coupon?

Stedentrip gepland? Haal er alles uit met Baja BikesHelaas zit de herfstvakantie er weer op, maar dat betekent wel dat het weer tijd is voor stedentrips! Ga jij binnenkort naar Rome, Barcelona, Madrid of misschien wel Berlijn? Dan heeft Baja Bikes de leukste activiteit om je stedentrip goed te beginnen. Een fietstour van 3 uur met Nederlandse gids. Dit is dé manier om een goed beeld te krijgen van de stad, met natuurlijk heel veel leuke en nuttige informatie. Dus waar wacht je nog op? Boek nu een fietstour en maak gebruik van een lekkere najaars korting. Gebruik tijdens het boeken op BB0453 en krijg 5% korting (geldig t/m 15-11-2017).

Expires: 11-15-2017

BB0453

Like coupon?

Bezoek de Italiaanse wereldsteden op z´n Baja Bikes! De meivakantie zit er net op, maar Pinksteren komt er alweer aan. Dat betekent weer een lekker lang weekend vrij! Het perfecte excuus om er weer lekker tussen uit te gaan. Italië is nog steeds het favoriete vakantieland voor ons en terecht! Ben je binnenkort in de buurt van Rome, Bologna, Palermo, Napels, Turijn, Florence, Bari of Milaan? Vergeet dan niet je leukste activiteit te regelen. Met Baja Bikes ontdek je de stad in 3 uurtjes met een Nederlandse of Engels sprekende gids, op de fiets. Er is geen leukere manier van sightseeing! Profiteer van onze ´Italiaanse Wereldsteden Korting´ en krijg maar liefst 10% korting op een fietstour in één van onze Italiaanse top steden. Met een local als gids ontdek je de stad in no time! Gebruik bij het boeken op www.bajabikes.eu de volgende kortingscode: BB0404(geldig t/m 07-05)

BB0404

Like coupon?

In Nederland is het inmiddels aardig winters weer, maar in Kaapstad niet. Daar begint het lekkere weer nu pas. Heb jij echt even wat zon nodig? Ben je het koude weer zat? Wacht niet langer, pak je koffers en kom naar Kaapstad! In drie uurtjes leidt Baja Bikes je rond met een Afrikaanse gids, zodat jij alles te weten komt van deze geweldige stad. Profiteer nu van een lenterse korting en krijg 10% korting op een fietstour. Ga naar en gebruik tijdens het boeken: CTBB0448 (geldig t/m) 29-10-2017)

Expires: 10-29-2017

CTBB0448

Like coupon?

Boek een fietstour met 5% korting met deze code.

BB0402

Like coupon?

Boek een fietstour met 5% korting met deze code. Geldig op een tour in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Maastricht of Nijmegen.

BB0403

Like coupon?

5% korting met deze code!

Expires: 11-01-2017

BB0444

Like coupon?

5% korting op een fietstour in Londen met deze code..

LONBB0401

Like coupon?